24.09.2018 Slovenija 15 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Košara gob Gobe: Pred zamrzovanjem blanširati ali ne? Zagotovo je zamrzovanje eden bolj priljubljenih načinov shranjevanja gob. Zakaj? Odmrznjene lahko uporabimo praktično za kar koli, gobe ohranijo obliko, okus, aromo. Pa jih je pred zamrzovanjem sploh treba blanširati?

Vrt na balkonu - 15 Balkon: naj bo lep tudi jeseni! Ni treba, da jeseni vaš balkon, terasa ali vrt popolnoma izgubi ves žar. Jesen je pravzaprav idealen čas, da nekaj pozornosti namenimo okrasnemu vrtu.

jablana Noro, kaj je na vrtu fotografiral bralec! Da je bilo letošnje poletje toplo in bogato s padavinami, je že znano. Tudi sadno drevje je letos bogato obrodilo. Naš bralec pa nam je poslal fotografijo, ki dokazuje pravo čudo narave.

urbani vrt - naslovna 6 korakov do popolnega urbanega vrtička Se vam zdi, da je na vašem balkonu ali terasi premalo prostora za vrtiček? Preberite naslednjih nekaj vrstic in ugotovili boste, da se motite.

trava - naslovna Zasadite jo na balkonu! Živite v osrčju mesta, brez razgleda na zelenje in sanjate le o tem, da bi limeli vsaj na balkonu manjšo zaplato trave? Bi radi, da vaš otrok ne poseda na mrzlih ploščicah, ampak da sede na mehko travo? Ali pa bi svoj...